Sportdag/Koningspelen 2024 (zie bijlage)

De Wegwijzer publiceerde dit bericht op 20-04-2024

Beste ouders/verzorgers,

Graag willen we u, aansluitend op eerder bericht, aanvullende informatie aanreiken over onze sportdag/Koningsspelen op 26-4-2024. We gaan er met elkaar een actieve en mooie dag van maken. 
 

Koningsspelen 26-4-2024
Op vrijdag 26-4-2024 houden wij als school de Koningsspelen en onze sportdag. Deze dag zal in het teken staan van sport en spel en verbinding. Het programma van deze dag is voor groep 1 t/m 4 anders opgezet dan voor groep 5 t/m 8. In ieder geval start elke groep om 8.30 uur met een schoolontbijt. Dit schoolontbijt wordt door ons verzorgd. We verzoeken ieder kind wel een bord, bestek en een beker mee te nemen naar school. Na het ontbijt worden we actief en gaan we met sport en spel aan de gang. Hieronder volgt het programma van de dag (zie bijlage).

Welkom ouders!
De kinderen van groep 1 t/m 4 hebben activiteiten in en om school. Ouders, opa’s, oma’s, broers, zussen worden van harte uitgenodigd om te komen kijken bij de activiteiten. Men is welkom van 9.15 – 10.00 en van 11.00 – 12.00 uur. De kinderen van groep 5 t/m/ 8 gaan activiteiten doen op het voetbalveld. Ook daar zijn ouders, opa’s, oma’s, broers, zussen van harte uitgenodigd om daar te kijken en aan te moedigen. De kantine is voor deze gelegenheid geopend en er kan koffie, thee en limonade gehaald worden.
Bij de activiteiten op de Budoschool is het niet wenselijk om te kijken, vanwege de beperkte ruimte die beschikbaar is in de Budoschool.


Voor meer informatie over het programma van de dag verwijzen we u naar de bijlage. We draaien op die dag de reguliere lestijden, van 8.30 - 14.00 uur. Daarna gaan de kinderen genieten van een welverdiende meivakantie en verwelkomen we de kinderen weer op maandag 13-5-2024.

 


Sportieve groeten,
Sportdagcommissie + team Wegwijzer